TOP PROMOTIONS

BEST TRAVEL PACKAGES AVAILABLE

Udhëtim 3 ditor në Shqipëri

Albania

Cultural

Rafting në kanionet e Osumit

Albania

Sport

Pogradec – Shën Naum

Albania

Cultural

Tur në Sarandë

Albania

Relax

Pashket ne SELANIK – Meteora – Ujevara -Edesa

SELANIK

Relax

SOFIE – BUKURESHT – BEOGRAD

SOFJE

Relax

Pranvere ne #VENECIA – #VERONA

Europe

Sarajeve & Medjugore #sarajeve #mostar #oferta #udhetime#supercmime

Europe

Relax

Korfuzi 31 mars / 2 nete 3 dite / Cmimi 79 euro

Europe

Relax

BARCELONA Nje pakete cilesore dhe e leverdishme.

Europe

Relax

Dubai dhe Abu Dhabi, 6 dite, 599€

Relax

Izrael, Lindje e Mesme, 5 ditë, 599€

Relax

Vjenë-Pragë-Budapest, 6 Ditë €449

Europe

Relax

Tajlande,Bangkok & Pattaya, 8 Ditë €1079

Relax

Berlin, Gjermani, 4 dite, €379

Europe

Relax

Romë, Firence, 4 ditë, €429

Europe

Relax

Stamboll 3 dite, Hotel 4*, 199€

Europe

Relax

Barcelone, 4 dite, €399

Europe

Relax

Paris dhe Disneyland, 5 dite, €429

Europe

Relax

Paris, France, 7 dite, €349

Europe

Relax

Prage, Çekia, 7 dite, €239

Europe

Relax

Vjenë – Budapest – Beograd, 5 dite, €199

Europe

Relax

Stamboll – Selanik – Sofje, 5 ditë €159

Europe

Relax

Bukuresht, 5 dite, €199

Europe

Relax

© Copyright 2015 by Galaxy Travel Powered by Keminet & iRegister
Rruga Pjeter Bogdani, Pallati jeshil, 10 katësh ) Nr. 3 Tiranë
Tel&Fax : +355 4 22 30 179 Mob: +355 695803876 / +355 684016398 - Email: galaxytravel.al@gmail.com