TITLE

DESCRIPTION

Sarajeve & Medjugore #sarajeve #mostar #oferta #udhetime#supercmime #udhetime#newculture#traditional
🍡3 Dite vetem 89 €/p

🍭Hotel Hollivud 4*

Perfshihet:
– Transporti me Autobus Komod
– Akomodimi ne Hotel me 4*
– Mengjesi dhe Darka ne Hotel
– Perdorimi i pishinave
– Shoqerues Shqiptar

© Copyright 2015 by Galaxy Travel Powered by Keminet & iRegister
Rruga Pjeter Bogdani, Pallati jeshil, 10 katësh ) Nr. 3 Tiranë
Tel&Fax : +355 4 22 30 179 Mob: +355 695803876 / +355 684016398 - Email: galaxytravel.al@gmail.com