TITLE

DESCRIPTION

🌺 Pashket ne #SELANIK - #Meteora - #Ujevara #Edesa 🌟🌺 🚐  Cmimi 99€ 👣 Do te vizitohen: #Selanik, #Meteora, Kallabaka, #Ujevara_Edesa dhe Kostur 😍😍 🏩 Akomodimi ne hotel 3Yje ne qender te qytetit 🌚 Mbremje festive ne buzuk ne Selanik 💃🕺 🛍 Shopping ne qendren tregatre Cosmos 🛍
👉 Ne cmim perfshihet 👇👇 ❥ Transporti vajtie – ardhje sipas programit dhe shetitjet ❥ Dy nete akomodimi ne Selanik ne hotel 3 yje ne qender te qytetit ❥ Mengjeset (bufe) ne restorantin e hotelit. ❥ Shoqerues shqiptar gjate udhetimit
 

© Copyright 2015 by Galaxy Travel Powered by Keminet & iRegister
Rruga Pjeter Bogdani, Pallati jeshil, 10 katësh ) Nr. 3 Tiranë
Tel&Fax : +355 4 22 30 179 Mob: +355 695803876 / +355 684016398 - Email: galaxytravel.al@gmail.com