TITLE

DESCRIPTION

#SOFIE – #BUKURESHT – #BEOGRAD 🏵
🚐 Udhetim 5 dite! Cmimi €199
 Iteneari udhetimit 
DITA 1:  Vizite ne SOFIE
DITA 2:  Vizite ne BUKURESHT
DITA 3:  Vizite ne BRASHOV, Keshtjellen e Konte Drakula
DITA 4:  Vizite ne Beograd
DITA 6:  Vizite ne Prishtine

☛ Ne Cmim Perfshihet:☟☟
💠 Akomodim ne hotele 3 yje dhe 4 yje si me poshte:
1 nate ne hotel ne Sofe
2 nete ne hotel ne Bukuresht
1 nate ne hotel ne Beograd
💠 Transporti vajtie – ardhe dhe te gjitha shetitjet sipas
programit me autobuz komod
💠 Mengjeset ne restoratet e secilit hotel
💠 Darkat gjate qendrimit ne Bukuresht ne restorantin e hotelit
💠 Guida dhe asistenca nga agjensia ne gjuhen shqipe

© Copyright 2015 by Galaxy Travel Powered by Keminet & iRegister
Rruga Pjeter Bogdani, Pallati jeshil, 10 katësh ) Nr. 3 Tiranë
Tel&Fax : +355 4 22 30 179 Mob: +355 695803876 / +355 684016398 - Email: galaxytravel.al@gmail.com