TITLE

DESCRIPTION

Udhëtimi do të zhvillohet në kanionin e Osumit, një nga vendet më të bukura në Shqipëri, ku ne do të shqyrtojmë lumin dhe rrethinat e saj mahnitëse me formacionet e pabesueshme kodrinore dhe ujëvarat me trap. Ky udhëtim hulumton Osumin me kanoe në të gjithë gjatësinë e tij prej rreth 12km. Ne fillojmë këtë udhëtim duke na udhëzuar transportim tungjesh në rrjedhën e sipërme nga ura e Hamullit dhe fundin deri poshtë në urën e Çorovodës. Për të shijuar këtë udhëtim duhet vetëm kur ka  nivele të larta të ujit, nga marsi deri në maj.  Bukuria e kanionit është rritur nga një sërë ujëvarash njëra më e bukur se tjetra. Bollëku i ujit e bën sportin rafting të qetë dhe të këndshëm për të gjithë!

Itinerari:

10:00: Pjesëmarrësit takohen në bazën 1 që quhet transportim grupi drejt Çorovodës (1,5 orë në jug të Beratit) dhe do të jetë i drejtuar për në Hamull me automjete  në 16 km të rrugës së fshatit.

11:00: Raport, intro për transportim grupi

11:15: Fillimi i udhëtimit transportim grupi në Hamull

14:15: Fundi i udhëtimit transportim grupi në Çorovodë

Çfarë duhet të sjellin:

Ju lutem sigurohuni që ju të keni me vete një kostum banje, një peshqir dhe një palë këpucë të ujit (të mbyllura).

Të gjitha pajisjet tjera janë të parashikuara (neoprene, përkrenare, xhaketë llak, jelek shpëtimi dhe varka).

© Copyright 2015 by Galaxy Travel Powered by Keminet & iRegister
Rruga Pjeter Bogdani, Pallati jeshil, 10 katësh ) Nr. 3 Tiranë
Tel&Fax : +355 4 22 30 179 Mob: +355 695803876 / +355 684016398 - Email: galaxytravel.al@gmail.com