TITLE

DESCRIPTION

🌷 Pranvere ne #VENECIA – #VERONA 🌹🌷
🚎 4 Nete & 5 Dite vetëm 249 € personi 😍
🏩 Fjetje në #Zadar (1 nate) #Venecia(1 nate), #Verona(1 nate)
dhe #Split (1 nate) 🌅

★★ Ne cmim perfshihet ★★
 Transporti sipas pogramit me autobuz komod vatjie – ardhje
dhe te gjitha shetitjet
 Akomodimi per 4 nete ne hotel 3* & 4* ne qytetet si me
poshte:
1 nate ne Zadar
1 nate ne Venecia
1 nate ne Verona
1 nate ne Split
 Mengjesi per te gjitha ditet e qendrimit ne hotel
 Shoqerues shqiptar gjate gjithe turit

© Copyright 2015 by Galaxy Travel Powered by Keminet & iRegister
Rruga Pjeter Bogdani, Pallati jeshil, 10 katësh ) Nr. 3 Tiranë
Tel&Fax : +355 4 22 30 179 Mob: +355 695803876 / +355 684016398 - Email: galaxytravel.al@gmail.com