TITLE

DESCRIPTION

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel. Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit. Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.
Nisja më 31 Mars, 13, 20 dhe 27 Prill.
 
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen: -Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget. -Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S -All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit. -Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..
Dita e Parë, E Premtja e Mirë : Nisja nga Tirana në oren 04.00 dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel. Dita e Dytë, E Shtuna e Pashkëve: All Inclusive. Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit. Dita e Tretë, E Diela e Pashkëve: All Inclusive. Dita e Katërt, E Hëna e Pashkëve: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri, Udhëtimi nëpërmjet Igumenicës dhe Qafë Botës. Mbrritja në Shqipëri.
Nisja 6 me 9 prill /  3 nete 4 dite Korfuz
Cmimi 119 euro
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget. -Akomodimi - në hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit. - në Hotel Messonghi 3* Superior, All Inclusive, (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat SPECIALE të Pashkëve, Pijet e përfshira, Muzikë Live dhe Vallëzime Tradicionale). -Shëtitjet në Korfuz me autobus -Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimitNë pagesë nuk janë përfshirë: - Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
  -Akomodimi - në hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit.
Nese akomodimi do te nehet ne Mesonghi beach me 3 yje cmimi eshte 199 euro personi

© Copyright 2015 by Galaxy Travel Powered by Keminet & iRegister
Rruga Pjeter Bogdani, Pallati jeshil, 10 katësh ) Nr. 3 Tiranë
Tel&Fax : +355 4 22 30 179 Mob: +355 695803876 / +355 684016398 - Email: galaxytravel.al@gmail.com